Popis
Jak chutnají?
Pro ty, kteří je nezkusili, je to mix mezi nakládanou zeleninou a marmeládou a jsou velmi chutné. A s tímto krásným pouzdrem jsou ideální jako dárek.
Všechny tři jsou vyrobeny z jejich hlavní složky, stejně jako bílého vinného octa, extra panenského olivového oleje, cukru, soli a koření, jako je hořčice a hřebíček.
Do jakých jídel se nejlépe hodí?
Abyste si je vychutnali, doporučujeme je používat jako přílohu k masu, zelenině nebo těstovinám, stejně jako přídavek do omáček, zálivek nebo k dušenému masu nebo jednoduše ke svačině k našim paštikám a sýrovým krémům na našich chlebových plackách Regañás.
Chceme-li se trefit do správné kombinace, rajčatové se hodí spíše k těstovinovým pokrmům, rýžovým salátům a sýrům, obzvláště tvrdým.
Ten s olivami se naopak doporučuje ke grilované nebo vařené zelenině, bílým rybám nebo jen tak k chlebu či k masové paštice.
A nakonec ten s mangem a jablkem se velmi dobře kombinuje s drůbeží a tučnými produkty, jako je iberské vepřové maso nebo foie gras.
Zdroj
Čatní je slovo, které pochází z hindského výrazu „chatni“, což znamená „drtit“ a souvisí s významem „lízat si prsty“.
Existuje tradičnější verze receptu, která je založena na výrobě bez vaření, prostřednictvím solární fermentace. Ale dnes nejběžnější je vystavení se teplotě, protože její konzervace je mnohem lepší.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.