Dva recepty, díky kterým si zamilujete naše mořské plody v kozervách

 

Možná by se mohlo zdát, že jíst konzervované mořské plody není zdravé, ale nic nemůže být dál od pravdy. Právě díky konzervám máte možnost svou stravu obohatit o mořské plody, a to jednoduchým a rychlým způsobem.

Je třeba zdůraznit, že právě díky konzervám jsou si ryby a mořské plody schopné zachovat své výživové vlastnosti. Je to právě díky tomu, že jejich konzervace probíhá ještě za čerstva, aniž by se blíže upravovaly. Díky nim nebudou vaše pokrmy nikdy nudné. A proto pro vás máme recept na Sardinky v extra panenském olivovém oleji La Chinata se smaženými rajčaty a Karamelizovanými plátky jablek La Chinata a recept na Plněné kalamáry naložené ve vlastním inkoustu La Chinata s Artyčokovým krémem La Chinata a Lanýžovým carpacciem La Chinata. Oba recepty jsou neuvěřitelně lahodné a přitom jednoduché na přípravu, takže vás zachrání, pokud se ocitnete v časové tísni. A hosté? Ti si budou jen olizovat prsty!

Recept na  Sardinky v extra panenském olivovém oleji La Chinata se smaženými rajčaty a Karamelizovanými plátky jablek La Chinata

INGREDIENCE:

  • Sardinky v extra panenském olivovém oleji La Chinata
  • Karamelizované plátky jablek La Chinata
  • Rustikální placky Regañas s extra panenským olivovým olejem La Chinata
  • Cherry rajčátka

POSTUP

Troubu předehřejeme na 220o. Cherry rajčátka pečlivě omyjeme, zakápneme Extra panenským olivovým olejem La Chinata a dle chuti osolíme. Následně pečeme v troubě na pečicím papíru 5-10 minut nebo dokud nezačnou praskat.

Připravíme si Rustikální placky Regañas, na které navrstvíme Karamelizované plátky jablek La Chinata, upečená cherry rajčátka a Sardinky La Chinata. A to je vše!

Recept na  Plněné kalamáry naložené ve vlastním inkoustu La Chinata s Artyčokovým krémem La Chinata a Lanýžovým carpacciem La Chinata

INGREDIENCE:

  • Plněné kalamáry naložené ve vlastním inkoustu La Chinata
  • Artyčokový krém La Chinata
  • Lanýžové carpacciO La Chinata
  • Lanýžová sůl La Chinata
  • Rustikální placky Regañas s extra panenským olivovým olejem La Chinata

POSTUP

Na Rustikální placky Regañas La Chinata navrstvíme Artyčokový krém La Chinata a Malé plněné kalamáry naložené ve vlastním inkoustu La Chinata. Nakonec dozdobíme Lanýžovým carpacciem La Chinata a dochutíme Lanýžovou solí La Chinata. Nyní stačí jen s hrdostí servírovat!

Jak jste dnes mohli zjistit, jíst mořské plody není žádná věda a receptů s jejich konzervovanou variantou existuje nepřeberné množství. Záleží ovšem ale také na výběru. Vždy kupujte pouze ty nejkvalitnější. Dívejte se proto vždy na název výrobku a vybírejte pouze ty, u kterých je uvedeno „v extra panenském olivovém oleji“ namísto „s extra panenským olivovým olejem“, protože rozdíl je znatelný nejen v jejich chuti a konzistenci, ale především ve výživových hodnotách.