Recept: Křupavé zeleninové tyčinky s hummusem z Alioli La Chinata a Extra panenského olivového oleje s citronem La Chinata

Rádi vytváříme nové verze exotických receptů s ingrediencemi středomořské kuchyně. A neexistuje lepší recept než tento jednoduchý návod na přípavu hummusu, čím dál více populárnějšího pokrmu arabské kuchyně. Hummus se vyrábí z cizrny, koření a extra panenského olivového oleje. Měli byste zájem o velice neotřelou verzi tohoto pokrmu? Tak tedy vzhůru do kuchyně!

Ingredience

  • Vařená cizrna
  • Extra panenský olivový olej s citronem La Chinata
  • Alioli La Chinata
  • Římský kmín
  • Papriková sůl La Chinata

Postup

Uvařenou smícháme cizrnu s půlkou lžíce římského kmínu, špetkou Paprikové soli La Chinata a omáčkou Alioli La Chinata dle potřeby.

Přidáme trošku Extra panenského olivového oleje s citronem La Chinata. Vše vymícháme do krémové směsi. Dozdobíme Paprikovou solí La Chinata a zakápneme Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata. Podáváme s libovolnou zeleninou pokrájenou tyčinky.

Se zářivým úsměvem podáváme k jídlu!

Zdroj: https://www.lachinata.es/blog/crudites-verduras-hummus-alioli-aceite-condimentado-limon/