Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Cuketové špagety s pravým hřibem a vejcem při nízké teplotě

Cuketové špagety s hřibem Boletus Edulis a vejcem jsou lahodnou variantou zdravého a gurmánského jídla. Toto jídlo je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat zdravý, lahodný a snadno připravitelný oběd nebo večeři.

Také cuketové špagety jsou skvělou alternativou k tradičním těstovinám, protože mají nízký obsah kalorií a sacharidů. Hřiby jedlé naopak poskytují intenzivní chuť, která se dokonale snoubí s jemností vajec vařených při nízké teplotě.

Neváhejte a vyzkoušejte tento recept a objevte nový způsob, jak si vychutnat těstoviny.

Ingredience

Pesto Alla Genovese

Mlýnek S Šupinkama Mořské Soli

Mlýnek S Pepřem Pěti Bobulí

Hříbky V Extra Panenském Olivovém Oleji (Boletus Edulis)

Středomořská Směs

Zpracování

  1. Cuketu nakrájíme spirálovou škrabkou na zeleninu.
  2. Ve velkém hrnci ohřejte vodu do bodu varu. Vejce uvaříme tradičním způsobem, vodu přivedeme k bodu varu a vejce ponoříme na 5 minut, abychom dosáhli tekutého žloutku a uvařeného bílku.
  3. Mezitím rozehřejte velkou pánev na středně vysokou teplotu. Přidejte trochu extra panenského olivového oleje z hřibu jedlého a orestujte.
  4. Poté přidejte cuketové špagety, sůl ve vločkách a pepř 5 bobulí. Přidáme také špetku středomořské směsi Valle Coronado.
  5. Na orestovanou zeleninu přidejte tři polévkové lžíce Pesta alla Genovese.
  6. Jakmile jsou vejce hotová, vyjměte je a položte je na hotovou směs s pestem.
  7. Okamžitě podávejte a vychutnejte si lahodnou večeři z cuketových špaget s vejcem a Pestem alla Genovese.

 

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *