Cuketové špagety s hřibem Boletus Edulis a vejcem jsou lahodnou variantou zdravého a gurmánského jídla. Toto jídlo je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat zdravý, lahodný a snadno připravitelný oběd nebo večeři.
Také cuketové špagety jsou skvělou alternativou k tradičním těstovinám, protože mají nízký obsah kalorií a sacharidů. Hřiby jedlé naopak poskytují intenzivní chuť, která se dokonale snoubí s jemností vajec vařených při nízké teplotě.
Neváhejte a vyzkoušejte tento recept a objevte nový způsob, jak si vychutnat těstoviny.
Ingredience
- 1 střední cuketa
- 3 vejce
- 3 polévkové lžíce Pesta alla Genovese s extra panenským olivovým olejem La Chinata
- Mlýnek na solné vločky La Chinata
- Mlýnek na pepř 5 bobulí La Chinata
- Sklenička hříbků Boletus Edulis La Chinata
- Středomořská směs Valle Coronado.
Zpracování
- Cuketu nakrájíme spirálovou škrabkou na zeleninu.
- Ve velkém hrnci ohřejte vodu do bodu varu. Vejce uvaříme tradičním způsobem, vodu přivedeme k bodu varu a vejce ponoříme na 5 minut, abychom dosáhli tekutého žloutku a uvařeného bílku.
- Mezitím rozehřejte velkou pánev na středně vysokou teplotu. Přidejte trochu extra panenského olivového oleje z hřibu jedlého a orestujte.
- Poté přidejte cuketové špagety, sůl ve vločkách a pepř 5 bobulí. Přidáme také špetku středomořské směsi Valle Coronado.
- Na orestovanou zeleninu přidejte tři polévkové lžíce Pesta alla Genovese.
- Jakmile jsou vejce hotová, vyjměte je a položte je na hotovou směs s pestem.
- Okamžitě podávejte a vychutnejte si lahodnou večeři z cuketových špaget s vejcem a Pestem alla Genovese.