Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Dodejte svým pokrmům vůni, texturu a chuť pomocí organických olejů ze semínek

Oleje ze semínek se v poslední době stávají populární pro spojení mnoha vlastností semen koncentrovaných v organických olejích. Díky tomu si je snáze vychutnáte v množství nejrozmanitějších receptů.

A je to tím, že jsou bohaté na mastné kyseliny a mají mnoho nutričních vlastností pro tělo. Proto jsme je v LA CHINATA nemohli ignorovat a připravili jsme sadu se čtyřmi 100 ml lahvičkami, které budete mít vždy po ruce a dodají našim pokrmům nádech jiné chuti, textury a vůně.

Organický sezamový olej

Je to olej vyrobený z opečeného sezamu a je velmi oblíbený v asijské a blízkovýchodní kuchyni. Na rozdíl od zbytku se vyrábí z praženého sezamu, který mu dodává tmavou barvu, a je velmi chutný, proto se doporučuje aplikovat malé množství. Je to olej, který poskytuje intenzivní vůni sezamu a dodává našim pokrmům velmi zvláštní nádech. Je ideální na zálivku salátů, dušeného masa a nudlí.

Iberské vepřové tataki

K přípravě tohoto receptu je nutné iberské vepřové ochutit solí a pepřem a orestovat je na velmi horké pánvi s extra panenským olivovým olejem La Chinata dozlatova.

Smícháme nastrouhaný zázvor v misce spolu s limetkovou a citronovou šťávou. Přidejte trochu limetky a nastrouhané pomerančové kůry. Nakonec do směsi přidáme sójové boby a dostatek bio sezamového oleje. Vše dobře promícháme a maso ponoříme do marinády (důležité je, aby bylo dobře zakryté. V případě potřeby položíme navrch talíř, kterým jej zatížíme. Nakonec necháme 12 hodin odpočinout v lednici.

Po 12 hodinách před konzumací vyndáme z lednice, aby se prohřálo a poté nakrájíme na filety.

Maso položíme na základ naší Přípravné směsi na tortillu La Chinata, můžeme na pánvi trochu orestovat. A skončíme tím, že posypeme sezamovými semínky. Dobrou chuť!

Organický slunečnicový olej

Nejprve se lisuje za studena, takže si zachovává všechny své nutriční a organoleptické vlastnosti (vůně, chuť, omak…). Jeho chuť velmi připomíná dýmky a je zvláště doporučována mimo jiné do omáček a pečiva.

Koláč se slunečnicovým olejem

Doporučujeme vám připravit koláč s organickým slunečnicovým olejem La Chinata, nerafinovaným olejem se všemi jeho živinami a vlastnostmi. Chuť semínek prozrazuje jeho kvalitu, velmi odlišnou od rafinovaných slunečnicových olejů, které se běžně vyskytují na trhu a nemají téměř žádnou chuť. V tomto případě jsme se rozhodli pro recept na bezlepkový koláč, protože jsme použili kukuřičnou mouku. Jeho chuť je návyková!

Organický olej z vlašských ořechů

Nejprve se lisuje za studena, má světlou barvu a jemnou chuť a vůni. Pro zachování vlastností a chuti se doporučuje konzumovat v syrovém stavu a je bohatý na Omega 3, 6 a 9. Skvěle se hodí do salátů a vinaigret, stejně jako do cukrářských receptů, jako jsou piškoty, sušenky nebo brownies.

Křehký klíčkový salát s ovčím sýrem s lanýžem a vlašskými ořechy

Na přípravu tohoto lahodného salátu potřebujeme:

Vše je nutné pouze promíchat a přidat vinaigrette z ořechového oleje La Chinata.

Velmi jednoduché ingredience pro úžasný výsledek!

Organický olej z lískových oříšků

Je to ekologický olej z prvního lisování za studena. Má chuť připomínající ořechy a jeho aroma je sladké. Je mu přisuzováno mnoho zdravotních výhod, protože je bohatý na vitamín E, mangan a měď, ale také omega-6 a omega-9 mastné kyseliny a také skvělý zdroj antioxidantů.

Doporučuje se používat ke zvýraznění chuti do salátů a ryb a také na pečivo.

Salát z čerstvé divoké rýže s tuňákovým bůčkem

Budeme potřebovat:

Na tento salát stačí uvařit rýži a poté smíchat se všemi ingrediencemi. Dochuťte trochou octa podle chuti a bio olejem z lískových oříšků La Chinata. Chutné a velmi jednoduché!

Sada 4 Ekologických Olejů Ze Semínek, 4 x 100 ml

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.