Popis
Stáčí se do láhví tak, jak je získáván z lisu, proto je charakteristický jistým zakalením (přírodním závojem), které může způsobovat mírný sediment na dně láhve, ten ovšem nemění chuť ani organoleptické vlastnosti produktu. Všechny vlastnosti oleje, jakož i vitamíny a přírodní polyfenoly zůstávají neporušené.
Proto získáváme olej svými vlastnostmi, kvalitou i čistotou nesrovnatelný s kterýmkoli jiným. V tomto oleji je uchována samotná podstata plodů, a to natolik, že v suspenzi jsou stále ještě přítomny částice dužiny oliv, které oleji dodávají ještě čistší a ovocnější chuť.
Mírný sediment na dně láhve vznikající ze stáčených částic oliv dodává oleji La Chinata “En Rama“ charakter a dokonalost. Vhledem k těmto vlastnostem se jedná o ideální olej pro použití za syrova (do salátů, na zeleninu, na vařené ryby, carpaccio, toasty, atd.).
La Chinata „En Rama“ se dodává v láhvích z tónovaného skla pro ochranu proti světlu, které patří mezi nejhorší nepřátele extra panenského olivového oleje. Po otevření láhve doporučujeme spotřebovat obsah co nejdříve, abyste mohli plně ocenit jeho vlastnosti a zabránili oxidaci.
Olej En Rama se dodává v láhvích 500 ml.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.