Extremadurský Balíček

1 718,00 Kč

Dostupnost: Skladem

Náš balíček z Extremadury je perfektním dárkem nejen díky své pečlivé prezentaci, ale také pro svůj exklusivní výběr kvalitních gurmánských výrobků se 100%chutí Extramadury.

Je to vertikální balíček ve tvaru tašky s uchy pro snažší a pohodlnější přepravu se kterou můžete překvapit a ochutnat maso z kaštany krmených vepřů, paštiky, domácí kozí sýr, červené víno a čokoládu s černými olivami, které jsou jednimi z devíti produktů v balíčku.

Obsah:
Presa z iberských vepřů krmených kaštany
Pikantní bramborová klobása
Domácí kozí sýr
Červené víno „Cepas“
Extra panenská olivový olej Manzanilla Cacereña 500 ml
Rustikální „Regañás“ s Extra panenskám olivovám olejem
Paštika z iberského vepřového s paprikou
Paštika z iberského vepře s třešněmi
Čokolády s černými olivy

Rozměry: 12 x 33,5 x 28,5 cm.

Objednávky přijaté před 10:00 jsou odesílány ve stejný den

Obsah


Iberská Krkovička

Tato delikatesa pochází z části iberského prasete. Tyto prasata jsou chovány a krmeny výhradně žaludy a přírodní trávou Extramadruských pastvin, kde se chovají volně na pastvinách. Odlišná strava má za následek větší množství tuků, a tudíž zaručuje větší šťavnatost. Krkovička se nachází v nejlepší části hřbetu, mezi lopatkou a jeho hlavní části hřbetu, což má za následek jemnost a chutnost. Oceníte praktické balení, kdy je krkovička již naservírovaná, stačí překlopit na talíř. Obsah: 80 gramů.


Pikantní Bramborová Klobása Z Iberského Vepřového

Tento výrobek je ikonou kuchyně Extremadura, který jsme připravili tradičním způsobem a tradičním receptem. Obsahuje brambory,iberské vepřové maso, cibuli, česnek, pikantní papriku (paprika de la Vera La Chinata) a extra panenský olivový olej. Jde o klobásu která sahá daleko do historie. Její původ se datuje podle některých spisů k 18. století, kdy kvůli nedostatku rýže a cibule byly během porážky přidány místo toho brambory. Ty vytvořily charakteristickou chuť této klobásy daného regionu, zejména v provincii Cáceres. Přísady této opravdové pochoutky jsou odrazem bohatství Extremadury, protože spojuje podstatu exteremadurské pastviny díky kvalitnímu masu zdejších prasat, produktům, které nabízí tato půda, jako je paprika, hlízy a dýně, stejně jako extra panenský olivový olej z našich olivovníků. Tyto klobásky získaly oblibu, zejména v posledních letech, kvůli své obrovské všestrannosti v kuchyni a jejích velkolepé chuti, která mezi velkými kuchaři nezůstala bez povšimnutí. Existují i slavnosti, které se pořádají na oslavu této pochoutky. Událost zvaná "La Pedida de la Patatera"se oslavuje ve městě Malpartida de Cáceres, které se nachází v provincii Cáceres. Tento oblíbený festival byl v roce 2016 vyhlášen Oslavami regionálních turistických událostí a jeho tradice byla obnovena v roce 1985. Počátky těchto slavností se datují ke konci 19. století. V té době se lidé, díky zákazeu konzumace masa, procházeli po ulicích a žádali o jídlo a bylo velmi běžné, obdržet tuto typickou klobásu od svých sousedů. Doporučujeme klobásby jíst společnľ s "Regañás" s extra panenským olivovým olejem přelité tymiánovým medem, nebo klobásky jednoduše nakrájené, pečené či smažené. Další možností je dát klobásky do těsta na krokety, do omelety nebo slaných koláčů. Obsah: 280 gramů


Kozí Sýr S Panenským Olivovým Olejem

Kozí sýr s extra panenským olivovým olejem Sýrárna Monfrag 3R rodiny Marcos-Lópezových a La Chinata spojily své síly, aby Vám představily Domácí kozí sýr s extra panenským olivovým olejem. Jde o gastronomický klenot pocházející z chráněného prostředí národního parku Monfragüe. Tento sýr se získává z kozího mléka a kůzlečího syřidla. Zvířata se pasou na ekologické farmě, která se nachází v okolí Národního parku Monfragüe. Tento park je Biosférickou rezervací UNESCO. Navíc obsahuje náš vlastní Extra panenský olivový olej, který zesiluje organoleptické kvality sýra a vzniká tak produkt s jemnou pikantní chutí, který nabírá na intenzitě chuti a vůně v průběhu zrání. Mléko, ze kterého je sýr vyroben, má vynikající výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti. Je to díky vlivu přírody Národního parku Monfragüe a jeho botanické rozmanitosti. Pouze v takovýchto jedinečných podmínkách mohl vzniknout náš exkluzivní sýr té nejvyšší kvality. Rozplývá se v ústech, má jemnou, krémovou strukturu a na patře zanechává příjemnou dochuť. Má intenzivní mléčnou vůni s podtóny bylin a zralého ovoce. Sýrárna Monfrag 3R a La Chinata vám nabízí tento čistě přírodní produkt té nejvyšší kvality, jehož pečlivě hlídaný výrobní proces bere ohledy na životní prostředí a při jehož výrobě je věnována maximální péče jak zvířatům, tak přírodě. Obsah: 280 g.


Červené Víno "cepas El Raposo"

Červené víno „Cepas“ je vyráběno z výběru hroznů sbíraných v oblasti Raposo, která se nachází v nadmořské výšce 600 metrů nad mořem. Tyto podmínky poskytují hroznům možnost plně uzrát a dodávají mu jedinečnou chuť. Obsah: 750 ml


Extra Panenský Jednoodrůdový Olivový Olej Manzanilla Cacereña 500 Ml

Jednoodrůdový olej Manzanilla Cacereña La Chinata je extraktem z oliv sklizených v oblasti Sierra de Gata na severozápadě provincie Cáceres. V této oblasti sklízíme jen takové plody, které spojují vlastnosti hodnocené jako zásadní pro získání extra panenského oleje nejvyšší kvality. Díky rané sklizni oliv se nám daří získávat extra panenský olej nejvyšší kvality a tak zajišťovat uchování jeho organoleptických vlastností. Pouze díky tomuto způsobu výběru jsme schopni našim zákazníkům zaručit panenský olej, jehož kvalitou jsme si zcela jisti. Manzanilla Cacereña je nejvýznačnější odrůda v rámci označení původu Gata-Hurdes a setkáváme se s ní především a téměř výhradně na severu provincie Cáceres. Jednoodrůdový olej se získává ze 100% z oliv Manzanilla Cacereña. Vzniká tak jeden z nejlepších extra panenských olivových olejů s ohledem na obsah olejové kyseliny 78-80% oproti ostatním druhům, které obvykle obsahují mezi 55% a 80%. Na druhou stranu nabízí velmi vyváženou chuť na pomezí mezi pikantní, jemnou a trpkou. Vzhledem k vlastnostem dané odrůdy oliv, která nabízí malý výnos oleje, přináší proces jeho získávání v porovnání s dalšími odrůdami vyšší náklady. Extra panenský olivový olej Manzanilla Cacereña, kromě toho, že je nejpříznačnějším panenským olejem severních částí oblasti Extremadura, je mnohostranně využitelnou odrůdou, ideální pro všechny druhy kulinářského zpracování. Obsah: 500 ml.


Rustikální Placky "regañás" S Extra Panenským Olivovým Olejem

Venkovské regañás s extra panenským olivovým olejem La Chinata jsou křupavé a jemné krekry. Jsou součástí naší nabídky gurmánských pekařských výrobků s extra panenským olivovým olejem z naší vlastní sklizně. Mají lehce praženou chuť doplněnou svěžím tónem extra panenského olivového oleje. Jsou ideální pro použití s naším bohatým výběrem masitých paštik i paštik z mořských plodů, stejně jako s našimi sýrovými krémy a naším sortimentem zeleninových i ovocných marmelád. Jsou také ideálním doplňkem k našim pokrmům připravovaným ze zeleninových krémů, asturským fazolím fabada, naší kordobskou býčí oháňkou i našim madridským drůbkům, a také pro nejrůznější uzeniny a saláty. Velmi snadno se uchovávají, takže je velmi výhodné mít je stále doma. Obsah: 150 gramů.


Paštika Z Iberského Vepřového Masa Na Paprice Vera

Iberská paštika s paprikou de la Vera La Chinata je velmi chutný jemný krém. Její receptura je v souladu s tradicemi a přípravou, charakteristickou pro pokrmy oblasti Extremadura. Je založena na dvou klíčových ingrediencích: extra panenském olivovém oleji pocházejícím z našich oliv a výběrovém iberském masu. Výraznou chuť zajišťuje paprika de la Vera D.O. (s označením původu), která dodává každému soustu jemnou kouřovou příchuť. Jedná se o vynikající paštiku pro mazání na chléb nebo drobné pečivo, a také jako doplněk k červeným masům, stejně tak pro kombinaci s bramborami a pro přípravu omáček a úpravu zeleniny. Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů.


Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem

Iberská paštika s třešněmi La Chinata vyrobená s extra panenského olivového oleje je vynikajícím produktem pro přípravu chuťovek prostým namazáním na chléb nebo společně s naším drobným pečivem. Je také vhodná jako ingredience omáček nebo nejrůznějších pokrmů. Jedná se o gurmánskou paštiku s intenzivní a lehce nasládlou chutí díky odstínu, který jí dodávají třešně. Ty jsou ručně vybírány v údolí Valle del Jerte tak, aby byla zaručena jejich čerstvost a kvalita. Výjimečná kombinace, která dodá skvělé doplnění textury a chuti mnoha různým jídlům a konzervovaným pokrmům, zvláště z hovězího a jehněčího masa. Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů.


Čokoláda S Černými Olivami

Čokoláda s černými olivami La Chinata přináší skutečný chuťový zážitek, zvláště pro milovníky delikátních gurmánských pokrmů. Jedná se o jemnou a křupavou čokoládu. Překvapí Vás nejen zaoblený tvar, ale hlavně přítomnost kroužků sušených černých oliv, které jí dodávají svěží a jedinečný tón, a s trochou soli. Tato čokoláda je dokonalou pochoutkou, v malém praktickém balení. Zároveň se jedná o vkusný a elegantní dárek pro člověka, kterému chcete darovat nevšední gurmánský prožitek. Obsah: 33 gramů.