Popis
SLOŽENÍ:
Fleur de sel, inkoust z olihně (2 %). Obsahuje: měkkýše, korýše, ryby a mléko
161,00 Kč
Černá mořská sůl La Chinata se vyrábí ze směsi jemných krystalků solných květů se sépiovým inkoustem. Výsledkem je křupavá a slaná pochoutka z černavých krystalků s dotykem sladké chuti pocházející z inkoustu.
Zpracování je velmi jemné, s ohledem na obtížnost přípravy je tato sůl považována za gurmánský produkt.
Černá mořská sůl má mnoho způsobů kulinářského využití. Je ideální pro bílé ryby ve všech provedeních, měkkýše, rýži, těstoviny, omáčky, pečivo, mořské plody a samozřejmě také jako dekorace pokrmů. Mezi mnoha recepty můžeme jmenovat paellu z černé rýže s alioli, hamburger z černého chleba, papriky plněné treskou v omáčce, sépiové rizoto s kalamáry a krevetami… Bezpochyby získáte jedinečnou chuť i vzhled.
Obsah: 190 gramů.
SLOŽENÍ:
Fleur de sel, inkoust z olihně (2 %). Obsahuje: měkkýše, korýše, ryby a mléko
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.