Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Jehněčí Roštěnec S Oreganem A Hořčičným Semínkem

Jehněčí roštěnec je lahodné a velmi šťavnaté maso, které se velmi dobře hodí s různým kořením. Navrhujeme recept, ve kterém použijeme oregano a hořčičné semínko Valle Coronado. Výsledek budete milovat!

 

INGREDIENCE

Šupinky Mořské Soli Přírodní

Extra Panenský Olivový Olej V Plechovce 500 Ml

Mlýnek S Pepřem Pěti Bobulí

Obilná Hořčice

PŘÍPRAVA

Nejprve musíme požádat řezníka, aby připravil jehněčí maso na carré. Doma musíme maso srolovat, kosti necháme lícem nahoru a obepneme kuchyňským provázkem, kterým ho zavážeme.

Brambory omyjte a nakrájejte uprostřed, aniž byste odstranili slupku. Dochuťte solí a pepřem, posypte oreganem a hořčičným semínkem Valle Coronado a vložte do zapékací mísy s extra panenským olivovým olejem La Chinata.

Přidejte na tác jehněčí maso, dochuťte solí a pepřem, přidejte extra panenský olivový olej a potřete oreganem a celozrnnou hořčicí z Valle Coronado a trochou pepře La Chinata 5 bobulí. Ve stejném tácu rozřízněte hlavičku česneku na polovinu a položte ji vodorovně.

V troubě předehřáté na 190º dáme plech se vším na 30-35 minut, dokud neuvidíme, že žebro je zlaté.

Jakmile vyndáme z trouby, do hmoždíře přidáme hlavičku pečeného česneku, přidáme extra panenský olivový olej a trochu oregana, hořčičné semínko a černý pepř a vše rozdrtíme. Poté směs přidáme k bramborám a carré.

A vše je připraveno k jídlu!

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *