Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem

(Hodnocení: 2)

124,00 

120 g | 103,33 Kč / 100 g
NENÍ SKLADEM

VYPRODÁNO

Iberská paštika s třešněmi La Chinata vyrobená s extra panenského olivového oleje je vynikajícím produktem pro přípravu chuťovek prostým namazáním na chléb nebo společně s naším drobným pečivem. Je také vhodná jako ingredience omáček nebo nejrůznějších pokrmů.

Jedná se o gurmánskou paštiku s intenzivní a lehce nasládlou chutí díky odstínu, který jí dodávají třešně. Ty jsou ručně vybírány v údolí Valle del Jerte tak, aby byla zaručena jejich čerstvost a kvalita. Výjimečná kombinace, která dodá skvělé doplnění textury a chuti mnoha různým jídlům a konzervovaným pokrmům, zvláště z hovězího a jehněčího masa.

Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata.

Hmotnost netto: 120 gramů.

Sdílej tento produkt

Popis

SLOŽENÍ:

iberské libové vepřové maso (25 %), koncentrovaný iberský vepřový vývar na vaření (16 %) (iberské libové vepřové maso, voda, vepřová játra, víno, koření), vepřová játra, vepřová slanina, cibule, houby, cukr, třešně (2 %), extra panenský olivový olej, sherry víno, sůl, dehydrované vejce, hrachová vláknina, kaseinát, sušené odstředěné mléko, kukuřičný škrob, glukózový a fruktózový sirup, pektin, koření, pšeničná mouka (lepek), emulgátor (E-450i, E-451i, E-452i), konzervant (E-200, E-262ii), antioxidant (E-301, E-330, E-331i, E-325).

2 recenze Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem

  1. HonzaK

    Spokojenost!

    Výborná paštika s výraznou masitou chutí v kontrastu se sladkou chutí třešní a ještě k tomu za přijatelnou cenu, mohu jenom doporučit. Skvělé jaké pochutina k televizi s bagetkou či jiným pečivem

  2. Michaela

    Chutná paštika

    Paštika s třešněmi a iberským vepřovým mi chutnala zatím nejvíc. Sladko-slaná chuť se k sobě skvěle hodí. K paštice doporučuji ciabattu opečenou na olivovém oleji.

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.