V La Chinata rádi objevujeme překvapivé kombinace, abychom si podmanili ty nejnáročnější chuťové buňky, a proto jsme museli pokračovat v inovacích, abychom přišli s naší novou oblíbenou svačinkou: Pekanové ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou.
S tímto novým produktem spojujeme to nejlepší z přírody a sofistikovanosti. Připravte se ponořit se do moře chutí a textur, které vás uchvátí od prvního kousnutí.
Potěšení pro smysly
Pekanové ořechy jsou známé svou hladkou, máslovou chutí, která se dokonale hodí ke spárování s vysoce kvalitními přísadami. Při výrobě tohoto nového produktu jsme se rozhodli zvýraznit jeho opečené aroma a křupavou texturu smícháním s některými z nejušlechtilejších ingrediencí.
Extra panenský olivový olej pomáhá dodat našim pekanovým ořechům nový rozměr měkkosti a hladkosti. Kromě zvýraznění chuti poskytuje extra panenský olivový olej zdravotní výhody, jako jsou mononenasycené mastné kyseliny a antioxidanty, které pečují o naše srdce.
Med se svou přirozenou sladkostí a květinovými tóny dokonale vyvažuje jemnost pekanových ořechů a extra panenského olivového oleje.
Vanilka se svou opojnou vůní a jemnou chutí dodává této kombinaci jemnou, ale neodolatelnou eleganci.
Konečně, uzená paprika poskytuje dotek intenzity a hloubky, který povyšuje gastronomický zážitek na jinou úroveň.
Vaše nové oblíbené sušené ořechy
Pekanové ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou jsou neodolatelnou kombinací, která demonstruje sofistikovanost gurmánského vaření. Každá ingredience se harmonicky mísí a vytváří symfonii chutí, která potěší vaše hosty a přenese vás do světa kulinářských požitků.
Tyto vynikající sušené ořechy si můžete vychutnat jako předkrm nebo jako křupavý nádech do salátů, dezertů a hlavních jídel.
Recept s pekanovými ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou
Chcete překvapit své blízké lahodným receptem? Doporučujeme připravit tento pečený pórek s balsamikovým octem a pekanovými ořechy. Pokrm plný slaných, sladkých i kouřových nuancí a kontrastů vás zaručeně překvapí!
Ingredience
Příprava
Nejprve musíme omýt pórek a nožem odstranit zelenou část. Poté je položíme na bílý pečící papír, přidáme trochu oleje a dáme péct do trouby na 180ºC na 35 minut, dokud nezměkne.
Poté dáme orestovaný pórek na pánev a označíme na středně vysokém ohni. Vznikne nám tak jemná křupavá vrstva.
Nyní, zatímco se pórek vaří na pánvi, přidejte kapku balzamikového octa z Modeny D.O.P. a počkáme na zapuštění do zeleniny.
Nakonec vypneme oheň a podle chuti rozdrobíme kozí sýr a ozdobíme pekanovými ořechy s medem, vanilkou a uzenou paprikou.
A je to hotovo! Tuto lahodnou nabídku si nyní můžete vychutnat s pecanovými ořechy s medem, vanilkou a uzenou paprikou. Doufáme, že se vám tento recept bude líbit a pokud se odvážíte tento nový produkt vyzkoušet, řekněte nám prostřednictvím našich profilů na sociálních sítích, co si myslíte.
Pekanové Ořechy s Extra Panenským Olivovým Olejem, Medem, Vanilkou a Uzenou Paprikou