Shopping Cart

No products in the cart.

Pekanové ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou

V La Chinata rádi objevujeme překvapivé kombinace, abychom si podmanili ty nejnáročnější chuťové buňky, a proto jsme museli pokračovat v inovacích, abychom přišli s naší novou oblíbenou svačinkou: Pekanové ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou.

S tímto novým produktem spojujeme to nejlepší z přírody a sofistikovanosti. Připravte se ponořit se do moře chutí a textur, které vás uchvátí od prvního kousnutí.

Potěšení pro smysly

Pekanové ořechy jsou známé svou hladkou, máslovou chutí, která se dokonale hodí ke spárování s vysoce kvalitními přísadami. Při výrobě tohoto nového produktu jsme se rozhodli zvýraznit jeho opečené aroma a křupavou texturu smícháním s některými z nejušlechtilejších ingrediencí.

Extra panenský olivový olej pomáhá dodat našim pekanovým ořechům nový rozměr měkkosti a hladkosti. Kromě zvýraznění chuti poskytuje extra panenský olivový olej zdravotní výhody, jako jsou mononenasycené mastné kyseliny a antioxidanty, které pečují o naše srdce.

Med se svou přirozenou sladkostí a květinovými tóny dokonale vyvažuje jemnost pekanových ořechů a extra panenského olivového oleje.

Vanilka se svou opojnou vůní a jemnou chutí dodává této kombinaci jemnou, ale neodolatelnou eleganci.

Konečně, uzená paprika poskytuje dotek intenzity a hloubky, který povyšuje gastronomický zážitek na jinou úroveň.

Vaše nové oblíbené sušené ořechy

Pekanové ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou jsou neodolatelnou kombinací, která demonstruje sofistikovanost gurmánského vaření. Každá ingredience se harmonicky mísí a vytváří symfonii chutí, která potěší vaše hosty a přenese vás do světa kulinářských požitků.

Tyto vynikající sušené ořechy si můžete vychutnat jako předkrm nebo jako křupavý nádech do salátů, dezertů a hlavních jídel.

Recept s pekanovými ořechy s extra panenským olivovým olejem, medem, vanilkou a uzenou paprikou

Chcete překvapit své blízké lahodným receptem? Doporučujeme připravit tento pečený pórek s balsamikovým octem a pekanovými ořechy. Pokrm plný slaných, sladkých i kouřových nuancí a kontrastů vás zaručeně překvapí!

Ingredience

Příprava

Nejprve musíme omýt pórek a nožem odstranit zelenou část. Poté je položíme na bílý pečící papír, přidáme trochu oleje a dáme péct do trouby na 180ºC na 35 minut, dokud nezměkne.

Poté dáme orestovaný pórek na pánev a označíme na středně vysokém ohni. Vznikne nám tak jemná křupavá vrstva.

Nyní, zatímco se pórek vaří na pánvi, přidejte kapku balzamikového octa z Modeny D.O.P. a počkáme na zapuštění do zeleniny.

Nakonec vypneme oheň a podle chuti rozdrobíme kozí sýr a ozdobíme pekanovými ořechy s medem, vanilkou a uzenou paprikou.

A je to hotovo! Tuto lahodnou nabídku si nyní můžete vychutnat s pecanovými ořechy s medem, vanilkou a uzenou paprikou. Doufáme, že se vám tento recept bude líbit a pokud se odvážíte tento nový produkt vyzkoušet, řekněte nám prostřednictvím našich profilů na sociálních sítích, co si myslíte.

Balzamikový Ocet Z Modeny

Pekanové Ořechy s Extra Panenským Olivovým Olejem, Medem, Vanilkou a Uzenou Paprikou

 

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *