Popis
SLOŽENÍ:
MLETÁ TVRDÁ PŠENICE, EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ, SŮL, PIVOVARSKÉ KVASNICE.
199,00 Kč
Toastový chléb s extra panenským olivovým olejem je křupavé a chutné občerstvení známé jako Guttiau, původně ze Sardinie. Vyrábí se podle staré tradiční receptury pastýřů na bázi krupice z tvrdé pšenice, extra panenského olivového oleje a kvasnic. Aby se dosáhlo velmi jemné textury, těsto se pečlivě protahuje a peče při vysokých teplotách, dokud se nezískají velmi tenké a křupavé chlebové chipsy. Je to perfektní doplněk k jakémukoli předkrmu, jako je naše široká paleta paštik, klobás nebo sýrů. Doporučujeme také vyzkoušet společně s naší čokoládou a sladkými krémy.
Obsah: 100 g
SLOŽENÍ:
MLETÁ TVRDÁ PŠENICE, EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ, SŮL, PIVOVARSKÉ KVASNICE.
Táňa –
Křupavá dobrota
Už ho mám doma! Křupavé placky chleba Guttiau pocházejí ze Sardínie a jsou vyrobené z kvalitní mouky a výborného olivového oleje La Chinata. Příprava je velmi náročná, neboť se peče na dvakrát v peci. Nejprve se působením horka placky nafouknou, vyjmou se z pece a podélně se rozkrojí, pak se zatěžkávají. Pan Guttiau se po prvním pečení obohatí o extra panenský olivový olej a mořskou sůl.Takto vzniklé půlky se znovu pečou. Je to velmi stará receptura pečení chleba. Chuť je výraznější, proto doporučuji k vínu, sýru a salámům jako menší pohoštění. Vaši hosté budou nadšeni!