Konfitované artyčoky s extra panenským olivovým olejem La Chinata jsou zdravou a rychlou přílohou k masu nebo rybě nebo dokonce k expresní večeři nebo obědu, když chcete jíst zeleninu. Připravili jsme je s česnekem, je to velmi jednoduché a výsledek je velkolepý.
Povíme vám to:
INGREDIENCE
- 1 sklenice kandovaných artyčoků v extra panenském olivovém oleji La Chinata.
- 3 stroužky česneku.
- Extra panenský olivový olej La Chinata.
- Mlýnek na vločky mořské soli La Chinata.
- Koření Ras El Hanout Valle Coronado.
- Paprikové vločky Valle Coronado.
PŘÍPRAVA
- Vyberte tři neoloupané stroužky česneku.
- Ve velké pánvi rozehřejte na středním plameni olej z konfitovaných artyčoků a přidejte česnek. Smažte minutu, dokud nezačnou hnědnout.
- Přidejte scezené artyčoky a dochuťte solí podle chuti. Dobře promíchejte, aby nasákly chutě.
- Pánev přikryjte pokličkou a za občasného míchání vařte na středně mírném ohni asi 15–20 minut, dokud artyčoky nezměknou a nezezlátnou.
- Podávejte horké a vychutnejte si tento lahodný pokrm.
Užijte si to!