Připojujeme se k horečce Chai Latte. A je to velmi zdravé a velmi dobré. Pokud tedy hledáte čaj plný chutí a vůní, vyzkoušejte tuto verzi, kterou jsme vyrobili spojením chuti našich nálevů s olivovými listy a vůní našeho koření Valle Coronado. Výsledek je překvapivý.
Řekneme vám podrobně, jak jsme vyrobili toto lahodné Chai Latte!
Ingredience
- Nálev z olivového listu, zeleného čaje, čaje gunpowder a zázvoru La Chinata (můžete použít nálev z La Chinata, který máte nejraději).
- Skořice z Valle Coronado.
- Badyán z Valle Coronado.
- Zázvor z Valle Coronado.
- Rostlinné mléko.
PŘÍPRAVA
Nejprve si ohřejeme vodu v konvici nebo na ohni a snažíme se ji nepřevařit. Nálev La Chinata dejte do šálku spolu se zázvorem a badyánem a zalijte vodou do poloviny šálku. Necháme vařit 3 až 4 minuty, ne více, protože by se to mohlo připálit a mohla by se objevit hořká chuť.
Dále si ohřejeme rostlinné mléko. Použili jsme mléko z lískových oříšků, ale může to být jakékoli rostlinné mléko, jako je např. ovesné mléko, sójové mléko nebo rýžové mléko. Smícháme s nálevem, který jsme si předtím udělali.
Nakonec si z mléka uděláme trochu pěny. Posypte trochou skořice z Valle Coronado a přidejte badyán, také z Valle Coronado, na ozdobu a můžete podávat!