Rádi vytváříme nové verze exotických receptů s ingrediencemi středomořské kuchyně. A neexistuje lepší recept než tento jednoduchý návod na přípavu hummusu, čím dál více populárnějšího pokrmu arabské kuchyně. Hummus se vyrábí z cizrny, koření a extra panenského olivového oleje. Měli byste zájem o velice neotřelou verzi tohoto pokrmu? Tak tedy vzhůru do kuchyně!
Ingredience
- Vařená cizrna
- Extra panenský olivový olej s citronem La Chinata
- Alioli La Chinata
- Římský kmín
- Papriková sůl La Chinata
Postup
Uvařenou smícháme cizrnu s půlkou lžíce římského kmínu, špetkou Paprikové soli La Chinata a omáčkou Alioli La Chinata dle potřeby.
Přidáme trošku Extra panenského olivového oleje s citronem La Chinata. Vše vymícháme do krémové směsi. Dozdobíme Paprikovou solí La Chinata a zakápneme Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata. Podáváme s libovolnou zeleninou pokrájenou tyčinky.
Se zářivým úsměvem podáváme k jídlu!