Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Letní krémová polévka z avokáda a jablek

V létě není na škodu vyměnit teplá jídla za studené pokrmy, například s pomocí tohoto receptu na studenou krémovou polévku z avokáda a jablek.

Avokádo je superpotravinou,  bohatou na kyselinu olejovou, omega 3 mastné kyseliny a navíc má antioxidační vlastnosti, které pomáhají předcházet stárnutí a předčasnému zhoršení stavu mozku.

Avokádo se hodí do mnoha pokrmů, my vám doporučujeme spojit jej s jablky, Balzamikovým octem s malinovou dužinou La Chinata, Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata a Lanýžovou solí La Chinata.

Není na škodu zmínit, že Balzamikový ocet s malinovou dužinou v sobě snoubí sladkou a kyselou chuť, což je skvělá vlastnost, pokud nevíte, čím své krémové polévky dochutit. V letních měsících je prostě výborným pomocníkem při vaření.

Ingredience

  • Avokádo
  • Jablko
  • Balzamikový ocet s malinovou dužinou La Chinata
  • Extra panenský olivový olej s citronem La Chinata
  • Lanýžová sůl La Chinata

Postup

Avokádo a jablko pečlivě rozmixujeme v poměru, který si sami zvolíme. Zakapeme trochou Balzamikového octa s malinovou dužinou La Chinata a dochutíme Lanýžovou solí La Chinata a Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata.

Sdílej se svými přáteli: