Letní krémová polévka z avokáda a jablek

V létě není na škodu vyměnit teplá jídla za studené pokrmy, například s pomocí tohoto receptu na studenou krémovou polévku z avokáda a jablek.
Avokádo je superpotravinou, bohatou na kyselinu olejovou, omega 3 mastné kyseliny a navíc má antioxidační vlastnosti, které pomáhají předcházet stárnutí a předčasnému zhoršení stavu mozku.
Avokádo se hodí do mnoha pokrmů, my vám doporučujeme spojit jej s jablky, Balzamikovým octem s malinovou dužinou La Chinata, Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata a Lanýžovou solí La Chinata.
Není na škodu zmínit, že Balzamikový ocet s malinovou dužinou v sobě snoubí sladkou a kyselou chuť, což je skvělá vlastnost, pokud nevíte, čím své krémové polévky dochutit. V letních měsících je prostě výborným pomocníkem při vaření.
Ingredience
- Avokádo
- Jablko
- Balzamikový ocet s malinovou dužinou La Chinata
- Extra panenský olivový olej s citronem La Chinata
- Lanýžová sůl La Chinata
Postup
Avokádo a jablko pečlivě rozmixujeme v poměru, který si sami zvolíme. Zakapeme trochou Balzamikového octa s malinovou dužinou La Chinata a dochutíme Lanýžovou solí La Chinata a Extra panenským olivovým olejem s citronem La Chinata.