Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Recept na kulatý čokoládový croissant s extra panenským olivovým olejem a pistáciovým krémem

Kulatý Croissant nebo také známý jako lafayette jako newyorská kavárna, která ho proslavila, je módní a my jsme to museli udělat. Kromě toho, že je to velmi snadný croissant, museli jsme to vyzkoušet s naší Čokoládou s extra panenským olivovým olejem a naším Pistáciovým krémem, takže jsme to zvládli! A výsledek je velkolepý. Chcete vědět, jak jsme to udělali? Vemte na vědomí!

Kulatý čokoládový croissant s extra panenským olivovým olejem

Ingredience

Květový Med

Hořká Čokoláda S Extra Panenským Olivovým Olejem

Zpracování

  1. Předehřejte troubu na 200ºC.
  2. Listové těsto rozprostřete a nakrájejte na proužky asi 2 cm. Pomažeme kraje medem.
  3. Chcete-li vytvořit croissant, musíte srolovat 5 proužků. A proužky spojujeme s jinými, prsty trochu přitlačíme konce, aby se spojily.
  4. Kroužek namažte trochou másla. Měl by být o něco větší než croissanty. Lze jej použít k výrobě tartaletek nebo na talíře.
  5. Těsto dejte na plech, nasypte na něj trochu cukru a přitlačte, aby se dobře naimpregnovalo.
  6. Těsto musíte přikrýt, aby nevykynulo. K tomu poslouží jakýkoli talíř nebo plech vhodný do trouby.
  7. Pečeme 20 minut. Poté plech, který jsme položili navrch, vyjmeme a pečeme dalších 20 minut.
  8. Po uplynutí doby kroužky vyjmeme a necháme vychladnout.
  9. Cukrářskou tryskou uděláme do kulatého rohlíku otvor, kterým jej naplníme. Níže můžete udělat další díru.
  10. Nyní cukrářský sáček naplníme čokoládovým cukrářským krémem a plníme.
  11. Na ozdobu si rozpustíme trochu čokolády s extra panenským olivovým olejem, nalijeme navrch a ozdobíme nasekanými lískovými oříšky a můžeme jíst!

Kulatý croissant s pistáciovým krémem

Ingredience

Květový Med

Pistáciový Krém S Extra Panenským Olivovým Olejem

Pečené Pistácie S Extra Panenským Olivovým Olejem, Medem A Uzenou Paprikou

Zpracování

V tomto případě jsme udělali úplně to samé, ale po dopečení jsme ho naplnili směsí smetany ke šlehání a Pistáciového krému s extra panenským olivovým olejem. Směs dáme do sáčku a plníme jí croissant. Nakonec ozdobíme trochou medu a navrch přidáme Opékané pistácie s extra panenským olivovým olejem, med a na malé kousky nalámanou papriku La Chinata.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *