Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Recept Na Svíčkovou Wellington S Iberským Vepřovým Masem A Olivovým Chutney

Iberský lalok milujeme v mnoha receptech. Jeho lehkost, textura a chuť z něj udělaly jeden z našich hvězdných produktů pro jakékoli jídlo, jako je tato svíčková Wellington. Otestujte to!

Příprava
1. Smíchejte krém La Chinata Boletus Edulis a koroptví paštiku. Jakmile máme homogenní hmotu.
2. Iberskou vepřovou panenku osolte, opepřete a na pánvi na vysoké
teplotě zapečte a jen otáčejte a otáčejte (cca 4 minuty).
3. Plát z listového těsta položte na pečicí papír a položte na plátky La Chinata Iberico Papada tak, aby se jeden přes druhý překrýval a vytvořil obdélník.
4. Navrch přidáme směs hřibového krému a koroptví paštiky. Navrch položte iberské svíčkové, směs převálejte a dejte alespoň na 60 minut do lednice.
5. Po uplynutí doby odstraníme pečicí papír a potřeme celý povrch listového těsta rozšlehaným vejcem.
6. Vložte ji do mísy předem vymazané extra panenským olivovým olejem. Snažíme se dostat část desky dolů.
7. Vložíme do předehřáté trouby na 190°C na 30 minut.
8. Představujeme základ z karamelizované cibule La Chinata a každý plátek podáváme s trochou olivového chutney s extra panenským olivovým olejem La Chinata a je to!
Dobrou chuť!

Ingredience

Iberský Vepřový Špek “papada” 50% Iberského Plemene

Olivové Chutney S Extra Panenským Olivovým Olejem

Karamelizovaná Cibule S Octem Ze Sherry

Paštika Z Koroptve S Extra Panenským Olivovým Olejem

Párování pro Sirloin Wellington

Směs chutí jako svíčková s houbami, paštikou a listovým těstem vyžaduje
výrazné víno, které vyrovná chutě a zároveň je jemné k ingrediencím.

Červené víno Cepas je široké víno, ale zároveň měkké a jemné. Vyrábí se
z odrůdy Tempranillo a její kořenité a vanilkové tóny se k tomuto typu
pokrmu velmi dobře hodí.

Jeho průchod sudem navíc posílí jeho třísloviny, ale zároveň mu dodá i
větší hladkost, takže je dobrou volbou, jak si pochutnat právě na tomto
pokrmu.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *