Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Recept: Pizza s Iberským Lalokem a Kozím Sýrem

Iberský lalok papada je ideální pro mnoho receptů a pečený je obzvláště dobrý. Proto ho milujeme na pizzách, jako je tato s crème fraîche a kozím sýrem.

Kromě toho je třeba poznamenat, že iberský lalok pochází z kusu, který se získává ze spodní části hlavy a v tomto případě pocházejí výhradně z centrálního řezu. Od jiných slanin se liší jemným proužkováním.

Ingredience

Základy Na Pizzu S Extra Panenským Olivovým Olejem

Iberský Vepřový Špek “papada” 50% Iberského Plemene

Mlýnek S Pepřem Pěti Bobulí

Balíček Ochucených Solí S Pěti Druhy Koření

Zpracování

Na základ pizzy dáme Crème Fraîche, kozí sýr, červenou cibuli a srolovaný iberský lalok. Zakončíme nádechem pepře 5 bobulí a soli s citronem.

Pečte 5-7 minut při 210°C.

 

 

 

Sdílej se svými přáteli:

One comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *