Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Recept: Sendvič Pepito S Vepřovým Masem

Sendvič Pepito je jeden z nejoblíbenějších sendvičů v naší gastronomii, vytvořený šéfkuchaři a obohacený o různé ingredience, ačkoli se autentické Pepito vyrábí z dobrého chleba a vařeného masa, my vám vepřové Pepito přinášíme v housce.

Chtěli jsme vylepšit tento typický sendvič, a tak jsme ho vyrobili s iberskou vepřovou panenkou, vzhledem k šťavnatosti řezu, papričkami Piquillo v extra panenském olivovém oleji, karamelizovanou cibulkou a lanýžovou majonézou, to vše uvnitř brioškového chleba, který jsme opekli, abychom tomu dali křupavou tečku.

Ingredience

Šupinky Mořské Soli Přírodní

Lanýžová Majonéza S Extra Panenským Olivovým Olejem

Karamelizovaná Cibule S Octem Ze Sherry

“Piquillo” Papričky S Extra Panenským Olivovým Olejem

Příprava

  1. Nejprve si musíme uvařit vepřovou panenku do té míry, jakou máme nejraději, a okraje briošky opečeme s trochou másla, dokud nebudou křupavé.
  2. Dále začneme s přípravou sendviče, nejprve na spodek briošky položíme zelené výhonky, které jsme předtím uřízli.
  3. Dále dáme zbytek ingrediencí, počínaje papričkami Piquillo v extra panenském olivovém oleji a karamelizovanou cibulkou.
  4. Nakonec na chléb položíme nakrájenou vepřovou panenku a navrch nalijeme lanýžovou majonézu, abychom dotvořili náš lahodný vepřový sendvič v briošce.

Doufáme, že se vám recept líbil a že jej brzy vyzkoušíte! Pokud byste chtěli vidět více takových receptů, můžete navštívit náš instagramový profil, kde najdete inspiraci a nové nápady.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *