Krok za krokem vám vysvětlíme jednoduchý recept na krémovou polévku s melounem a okurkou. S přichodem léta totiž neexistuje nic lepšího, než připravovat studené pokrmy se sezónní zeleninou, například s melounem a okurkou. První zmíněný je ideální proti zadržování tekutin v těle a pro podporu správného fungování ledvin. Okurka je zase bohatá nejen na minerály, jako jsou železo, vápník, hořčík, fosfor, draslík, sodík a zinek, ale stejně tak obsahuje i vitamíny B6, C a K. Proto vám přinášíme tento jednoduchý a chutný recept s melounem, okurkou, špetkou Lanýžové soli La Chinata a Extra panenským olivový olejem s bazalkou La Chinata
Ingredience
- Meloun
- Okurka
- Lanýžová sůl La Chinata dle chuti
- Extra panenský olivový olej s bazalkou La Chinata dle chuti
Postup
Meloun a okurku nakrájíme na drobnější kousky, přidáme Lanýžovou sůl La Chinata a Extra panenský olivový olej s bazalkou La Chinata a dobře rozmixujeme. Podle potřeby přidáme vodu, a hotovo! Můžete servírovat.
Dobrou chuť!