Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Studená krémová polévka z rajčat a lanýžů

Hvězdou každé letní sezóny bývá rajče, silný antioxidant bohatý na vitamíny a minerály, který navíc pomáhá chránit kůži proti ultrafialovému záření.

Doporučujeme vám proto vyzkoušet tento recept na studenou krémovou polévku, jejíž základ tvoří zelená papriky, Uzená sůl s lanýžem La Chinata a  Lanýžové carpaccio La Chinata. Výsledek je opravdu lahodný!

Ingredience

  • Rajčata
  • Zelená paprika
  • Lanýžové carpaccio La Chinata
  • Uzená sůl s lanýžem La Chinata

Postup

Rajčata a papriku oloupeme a společně rozmixujeme. Do směsi přidáme extra panenský olivový olej z Lanýžového carpaccia La Chinata, špetku Uzené soli s lanýžem La Chinata a dobře promícháme. Nakonec ozdobíme plátky lanýžového carpaccia a můžeme pokrm servírovat.

Dobrou chuť!

Sdílej se svými přáteli: