Pro milovníky těstovin máme opravdu vynikající recept. Tyto makarony jsou naším vlastním bio gourmet produktem, protože jsou vyrobeny z 95% z bio tvrdozrnné pšenice a z 5% z Mouky z olivových semínek La Chinata.
Pokud vás tento recept zaujal, určitě neváhejte a čtěte dál!
Ingredience
- 125g Těstovin s moukou z olivových semínek La Chinata
- 80g cukety nakrájené na nudličky
- 35g nadrobno nastrouhané mrkve
- 2 jarní cibulky (jen zelená část)
- 4 žampiony Portobello
- 50ml 36% smetany
- 2 žloutky
- 60g strouhaného parmazánu
- Extra panenský olivový olej La Chinata
- Sůl a pepř dle chuti
Postup
Těstoviny vložíme do hrnce s dostatkem vroucí osolené vody a vaříme 7 minut. Poté scedíme studenou vodou, trochu vody z těstovin ale odložíme stranou. Přidáme Extra panenský olivový olej La Chinata, abychom zabránili slepení těstovin.
Zeleninu dozlatova osmažíme na Extra panenském olivovém oleji La Chinata. K zelenině přidáme těstoviny a odloženou vodu a vše pečlivě promícháme.
Sundáme pánev z ohně a přidáme smetanu, žloutky a parmazán. Vše pouze velmi rychle promícháme, abychom dosáhli krémového výsledku. Dle potřeby ochutíme solí a pepřem.
Nakonec přizdobíme strouhaným parmazánem a podáváme v hlubokém talíři.
Dobrou chuť!