Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Recept: Těstoviny Z Olivových Listů S Omáčkou Z Červené Řepy, Kešu Oříšky A Kozím Sýrem S Extra Panenským Olivovým Olejem

Těstoviny z bio olivových listů jsou dobrou volbou pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou alternativu. Vyrábí se z organického špenátu a semoliny tvrdé pšenice a jsou bohaté na živiny. Jejich tvar zelených olivových listů dodá každému pokrmu zvláštní nádech, jako je tento s omáčkou z červené řepy, moc dobrý!

Vemte na vědomí:

Ingredience

Karamelizovaná Cibule S Octem Ze Sherry

Šupinky Mořské Soli Přírodní

Středomořská Směs

Pražené Kešu Oříšky S Lanýžem A Uzenou Paprikou

Těstoviny Olivové Lístky

Zpracování!

  • Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na kousky a zabalíme do alobalu s extra panenským olivovým olejem a dvěma neoloupanými stroužky česneku. Zakryjte alobalem a pečte asi 20 minut až do vaření.
  • Mezitím si uvaříme bio těstoviny z olivových listů.
  • Jakmile je červená řepa hotová, rozdrtíme ji spolu se stroužky česneku a trochou kozího sýra. Přidejte trochu vody z vaření těstovin, aby byly krémovější.
  • Smíchejte s těstovinami z olivových listů a podávejte s rozdrobeným kozím sýrem, trochou opečených kešu oříšků s lanýži a uzenou paprikou a několika lístky bazalky. Do sherry octa La Chinata můžeme přidat i trochu karamelizované cibule.

Dobrou chuť!

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *