Těstoviny z bio olivových listů jsou dobrou volbou pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou alternativu. Vyrábí se z organického špenátu a semoliny tvrdé pšenice a jsou bohaté na živiny. Jejich tvar zelených olivových listů dodá každému pokrmu zvláštní nádech, jako je tento s omáčkou z červené řepy, moc dobrý!
Vemte na vědomí:
Ingredience
- Bio zelené olivové těstoviny-listy La Chinata.
- Kozí sýr.
- Pečené kešu s extra panenským olivovým olejem, lanýžem a paprikou La Chinata.
- Středomořská směs Valle Coronado.
- Čerstvá červená řepa (cca 3 kusy)
- Listy čerstvé bazalky.
- Solné vločky v La Chinata.
- Dva stroužky česneku.
- Karamelizovaná cibule v La Chinata Sherry octě (volitelně).
Zpracování!
- Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na kousky a zabalíme do alobalu s extra panenským olivovým olejem a dvěma neoloupanými stroužky česneku. Zakryjte alobalem a pečte asi 20 minut až do vaření.
- Mezitím si uvaříme bio těstoviny z olivových listů.
- Jakmile je červená řepa hotová, rozdrtíme ji spolu se stroužky česneku a trochou kozího sýra. Přidejte trochu vody z vaření těstovin, aby byly krémovější.
- Smíchejte s těstovinami z olivových listů a podávejte s rozdrobeným kozím sýrem, trochou opečených kešu oříšků s lanýži a uzenou paprikou a několika lístky bazalky. Do sherry octa La Chinata můžeme přidat i trochu karamelizované cibule.
Dobrou chuť!