Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Recept: Zeleninový krém se zázvorem, paprikovými vločkami a kešu oříšky

Zeleninový krém nemusí být nudný ani bez chuti, klíčové je koření a křupavý nádech se sušenými plody. S tímto předpokladem jsme udělali zelený zeleninový krém s cuketou, chřestem a špenátem a přidali jsme zázvor a vločky papriky Valle Coronado. Stejně jako naše pražené kešu oříšky s lanýžovým extra panenským olivovým olejem a uzenou paprikou. Kombinace je velkolepá. Vemte na vědomí!

INGREDIENCE

Mletý Zázvor

Mlýnek S Pepřem Pěti Bobulí

Mlýnek S Šupinkama Mořské Soli

Extra Panenský Olivový Olej Ve Skle 250 Ml

Pražené Kešu Oříšky S Lanýžem A Uzenou Paprikou

Šupinky Sladká Uzená Paprika

ZPRACOVÁNÍ

  1. Zahřejte velký hrnec na střední teplotu a přidejte trochu extra panenského olivového oleje La Chinata. Přidejte nakrájenou cibuli a vařte dozlatova asi 5 minut.
  2. Přidejte nasekaný česnek a vařte další minutu, dokud nebude hotový.
  3. Přidejte kostky cukety a kousky chřestu a vařte asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
  4. Přidejte čerstvý špenát a vařte ještě asi 2 minuty, dokud se nepodusí.
  5. Přidejte zeleninový vývar a směs přiveďte k varu. Snižte plamen a nechte vařit 10-15 minut, dokud nebude zelenina zcela uvařená.
  6. Odstraňte z ohně a pomocí ručního mixéru rozmixujte směs, dokud nebude hladká a bez hrudek.
  7. Pokud chcete krémovější texturu, přidejte trochu smetany nebo kokosového mléka.
  8. Smetanu vraťte na středně nízkou teplotu a dochuťte solí a pepřem podle chuti a přidejte mletý zázvor.
  9. Horkou polévku podávejte v miskách a ozdobte trochou Crème Fraîche. Přidejte paprikové vločky a opečené kešu s extra panenským olivovým olejem, lanýžem a nakrájenou uzenou paprikou.

Připraveno! Je to perfektní volba pro lehkou a zdravou večeři.

 

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *