Košík

V košíku nejsou žádné produkty.

Šneky s pistáciovým krémem s hořkou čokoládou a mořskou solí La Chinata

Pistáciový krém je naše záhuba. Napadá nás mnoho nápadů, jak ho jíst, ale pravdou je, že patří k našim nejoblíbenějším. Jsou velmi jednoduché na přípravu a jsou chutné.

Poradíme vám, jak je vyrobit:

INGREDIENCE

ZPRACOVÁNÍ

Nejprve si ušleháme Pistáciový krém se smetanou, aby byla krémovější. Vyválíme těsto z listového těsta a potřeme ho směsí, kterou jsme právě ušlehali. Dále po celé ploše posypeme strouhanou čokoládou nebo na malými kousky čokolády.

Poté velmi opatrně dáme navrch druhé těsto a nakrájíme na proužky.

Každý proužek srolujeme podélně a na sebe tak, aby měl vzhled šneka.

Každého šneka potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 175ºC asi 15-20 minut, a je to.

Chutné a výborné.

Pistáciový Krém S Extra Panenským Olivovým Olejem

Pečené Pistácie S Extra Panenským Olivovým Olejem, Medem A Uzenou Paprikou

Hořká Čokoláda S Extra Panenským Olivovým Olejem A Mořskou Solí

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *