Pistáciový krém je naše záhuba. Napadá nás mnoho nápadů, jak ho jíst, ale pravdou je, že patří k našim nejoblíbenějším. Jsou velmi jednoduché na přípravu a jsou chutné.
Poradíme vám, jak je vyrobit:
INGREDIENCE
- Pistáciový krém s extra panenským olivovým olejem La Chinata.
- Pečené pistácie s extra panenským olivovým olejem, medem a uzenou paprikou.
- 100 ml smetany na vaření.
- 2 těsta z listového těsta s máslem.
- Tabulka čokolády s extra panenským olivovým olejem a mořskou solí La Chinata.
- 1 vejce.
ZPRACOVÁNÍ
Nejprve si ušleháme Pistáciový krém se smetanou, aby byla krémovější. Vyválíme těsto z listového těsta a potřeme ho směsí, kterou jsme právě ušlehali. Dále po celé ploše posypeme strouhanou čokoládou nebo na malými kousky čokolády.
Poté velmi opatrně dáme navrch druhé těsto a nakrájíme na proužky.
Každý proužek srolujeme podélně a na sebe tak, aby měl vzhled šneka.
Každého šneka potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 175ºC asi 15-20 minut, a je to.
Chutné a výborné.
Pečené Pistácie S Extra Panenským Olivovým Olejem, Medem A Uzenou Paprikou
Hořká Čokoláda S Extra Panenským Olivovým Olejem A Mořskou Solí